Akció!

76 Vegán Élettörténet 2. rész c. könyv

4 455 Ft

Cikkszám: VEG-book2-2111182105 Kategória: Címke:
Mennyiségi kedvezmény már 10 darab vásárlása felett!
Kiadó Magánkiadás
Oldalak száma: 352
Borító PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly 400 gramm
ISBN 9786150133522
Nyelv MAGYAR
Kategória Életmód/Egészség
Kiadás éve 2021
Könyvjelző Ajándék könyvjelzővel rendelkezik
Nyomda E-Printprofi Kft.
Illusztráció FEKETE-FEHÉR RAJZOK
Illusztrátor Dávid Orsolya
"A 21. században a veganizmus egyik legfontosabb küldetése megértetni a jövő nemzedékével, hogy a bolygó élőlényei és ökoszisztémái nem képesek tovább elviselni fajunk kizsákmányoló módszereit. E könyvből megismerhetjük egymás életét és stratégiáit, amelyekkel sikerült magunkat túltennünk több ezer éves hagyományokon, ezzel is alátámasztva, hogy erőszak nélkül is tudunk gyarapodni, szeretni és alkotni." Nagy Ervin - Az Ébredő Bolygó Alapítvány elnöke
" Ez a könyv bemutatja, hogy milyen sokszínűek lehetnek az egyéni motivációink arra, hogy más lényeknek lehetőség szerint ne ártsunk. A magukkal ragadó elbeszélések, szórakoztatóak és inspirálóak is egyben. Mások történetén keresztül, a saját értékrendünket is megerősíthetjük." Bergovecz László - A Magyar Vegán Egyesület elnöke
Életmódod pozitív megváltoztatásával nem csupán saját egészségednek, de az állatoknak, és a bolygónknak is kedvezni tudsz. A vegán élettörténetekből megtudhatod, hogy az írók miért lettek vegánok, hogyan viszonyult hozzájuk a környezetük, milyen egészségügyi és sporttal kapcsolatos változást észleltek, mit rontottak el, és mit javasolnak neked kedves olvasó!

A könyv Újabb 76 tapasztalatot gyűjt össze az életmódváltásról, amelyek főhősei többek között orvosok, dietetikusok, élsportolók, amatőr sportolók, egészségügyi szakemberek, üzletemberek és átlagemberek. Az előző kötethez hasonlóan segít, hogy lerövidítsd a saját utadat.

A főhősök között szerepel pl: Karalyos Gábor (Vegán Hegylakó), Steiner Kristóf, Kásás Tamás és Puskág-Dalos Péter

A könyv élettörténeteken keresztül vezet be egy környezettudatos, egészséges, fenntartható és az állatokat védő életmódba. Példákat mutat be és tapasztalatokat oszt meg azért, hogy segítsen az életmódváltásban, megértsd a vegánokat, rávezet az egyéni felelősségvállalás fontosságára, betekintést ad a jelenleg változó világunkba és a jövőről is sok hasznos dolgot tudhatsz meg, hiszen számos szakember állítása szerint:
A jövő vegán!

Miért? Tudd meg a könyvből!

Azt gondolom, hogy minden ember célja, hogy egészségesen éljünk egy élhető bolygón. Sok szeretettel ajánljuk a könyvet korhatár nélkül a flexitáriánusoknak, a vegán életmód iránt érdeklődőknek, és a vegánoknak.

Nagyon hasznos könyv, tele olyan információkkal és titkokkal, melyeket eddig sehol nem lehetett olvasni, és számos kérdésre megkapod a választ. Izgalmas, érdekes, tanulságos és letehetetlen!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„76 Vegán Élettörténet 2. rész c. könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 5 =