Kiscsoportos célállítás és elemzés

A célállítás átruházható, ajándékba adható!

Írd le profin céljaidat, hogy elérd azokat!

90 perces kiscsoportos személyes vagy online célkitűzés, célállítás és egyéni kiértékelés. A valós célok megvalósításának 12 lépésének megismertetése.

Az elérhető időpontok 2024. Január 1-től kerülnek fel erre az oldalra, melyekre a megvásárolt jegyeddel tudsz jelentkezni!  

Céges offline eseménynek is kiváló, írj csomagajánlatért!

Személyes időpontok:

2024 Január 14. Vasárnap 11.00 – Helyszín: Siófok, Töreki

2024 Január 16. Kedd 16.00 – Helyszín: Budapest, Vegan Garden

Online időpontok:

2024 Január 23. Kedd 19.00 – Helyszín: zoom meeting

2024 Február 20. Kedd 19.00 – Helyszín: zoom meeting

2024 Március 19. Kedd 19.00 – Helyszín: zoom meeting

Én így kezdtem el célokat kitűzni!

és ilyen hibákat látok másoknál is… 

Gyerekkori álom: Bárcsak én is Ironman lehetnék! 

Átfogalmazott cél: 3 év alatt 3 Ironmant fogok teljesíteni és én leszek az első Vegán Ironman Magyarországon. 

Ha még nem tűztél ki célokat, akkor ideje részt venned egy ilyen eseményen, mert

Legalább 76 ok

Motiváló csoport, egyéni visszajelzések, azonnali segítség,  gyakorlati tanácsok…!

Kérdések/válaszok

Mi a különbség az álmok és a célok között? Hogyan tudom átfogalmazni a céljaimat? Hogyan kezdjem el a megvalósítást?

Támogató közösség

A kiscsoportos célállítás támogató ereje hihetetlen erőt és motivációt ad azonnal!

Leírt célok ereje

A leírt és a jól megfogalmazott céloknak a valóságban megtapasztalható ereje van, amit bármikor elővehetsz!

Sikerélmény

 Elkerülheted a további csalódásokat, profin megtanulod az első lépést!

Célod rajzként

 Van arra lehetőséged, hogy egy kiválasztott valós célt, megrajzolva és képkeretben láss viszont a faladon vagy az íróasztalodon.

Visszajelzés

Azonnali segítséget kapsz, és átfogalmazzuk a leírt céljaidat a SIKER szabályainak megfelelően.

Zárkózott vagyok

Sokan nem elég bátrak még ahhoz, hogy megosszák céljaikat. A kiscsoportos online célállítás így is hatékony.

Workshop

Az online célállítás nem előadás, kemény, de inspiráló munka, ahol azt érzed, hogy a közösség erejét fel tudod használni.

Ismételhető

 Negyedévente érdemes újra elővenni a célállítást. Várunk vissza, de a megszerzett tudással önállóan is dolgozhatsz.

Bátorság

Saját életed irányítása felett meg kell szerezned a kontrollt, ez nem könnyű, bátornak kell lenned, de a csoport ereje segít.

Megértés

A célokkal kapcsolatban számos WOW érzésed lesz az online célállításon, és sok minden a helyére kerül.

3 dolog amit nem tudtál a célokról!

Az álmok megfoghatatlan, a célok megvalósítható dolgok!

Ha el akarsz érni egy célt, hunyd be a szemed és érezd azt, hogy már elérted! Minden érzékszerved legyen aktív, és a valóságnál valóságosabb legyen a képzelt élmény!

Bárki elérheti a SIKER szabályainak megfelelően leírt céljait!

Miért gyere el célállításra?

A célállítás egy olyan személyes vagy online kiscsoportos foglalkozás, ahol átvesszük az álmok és célok közötti különbségeket, majd a résztvevőknek segítek nyolc különböző, és a SIKER szabályainak megfelelő célt megfogalmazni, és leírni.

Ezek után a célokat egy módszer alapján kiértékeljük, és egy koordináta rendszerben ábrázoljuk. Az összevetés után megnézzük mely célok energiaadó, energiafaló és valós célok. A szűrőn fennmaradó valós célok megvalósításához átvesszük a legfontosabb 12 lépést, így mindenki hatékonyan el tudja kezdeni azok megvalósítását.

Ha van olyan célod, amit nem osztanál meg másokkal, akkor az a jó hírem van, hogy nincs rá szükség, mert a kiértékelés működik anélkül is.

A kiscsoportos interaktív foglalkozás nagy erőt, további motivációt és érzelmi reakciót vált ki a résztvevőkből, így elég komoly és nagy lépést lehet tenni a célok megvalósítása felé.

A személyes célállítás növényi frissítőt (étel-ital) tartalmaz. Eltérő helyszíneken eltérő ajánlatok!

Tarts velünk a következő alkalommal!

Örülök, hogy részt vettem a célállítás eseményen, számomra ez egy új és igen hasznos tapasztalás volt. Sosem néztem rá ilyen formában a céljaimra, terveimre és meg kell mondjam, hogy teljesen más megvilágításba került minden.

Már abban óriási erő rejlik, hogy kimondjuk hangosan, mások előtt ezeket.

Halom Borbála

Mellrákinfo Egyesület

Nagy kíváncsisággal, de némi szkepticizmussal jelentkeztem Robi célállító workshopjára. Bár érdekelt a téma, de voltak kétségeim, hogy számtalan célkitűző képzésen és szemináriumon való részvétel, valamint több tucat célmegvalósítással kapcsolatos könyv elolvasása után, bárki tud-e még újat mutatni ebben a témában. És igen, Robi tudott!

A módszer segítségével nem csak azt tanultam meg, hogyan tudok reálisan megvalósítható célokat kitűzni, hanem azt is, hogyan ismerjem fel, hogy mely céljaim megvalósításának van értelme, és melyeknek nincs, valamint hogy az egyes céljaim hogyan támogatják vagy hátráltatják az életem alakulását.

Robi tréningjét mindenkinek ajánlom, akinek vannak céljai, és valóban el is szeretné érni azokat!

Péntek Csaba

Vegan Business Circle alapítója és "A hamburgered ára" c. könyv szerzője

Örömmel vettem részt Kertész Róbert Vegán Ironman által meghirdetett online célállításon. A programon az instrukciók végig egyértelműek és világosak voltak. Bár a célok listázása nem könnyű feladat, de Róbert segítségével sikerült a jelenlegi céljaimat jól megfogalmazni. Ami érdekes volt számomra, a célok priorizálásának módja volt, egy egész új megközelítésben. Tanulságot is vontam le a program kapcsán: bizonyos célokat néha jobb időszakosan hátrébb sorolni, vagy teljesen eldobni.

Mindenkinek javaslom a programot, aki át akarja gondolni a céljait és a célállítás utáni teendőit is meg akarja ismerni.

Hámori Adrienn

Director, Topremedy Online Well-Being Club

Az online célállítás tréning 90 perce alatt a vezetéseddel egy tartalmas, de ugyanakkor könnyen elsajátítható technikát ismerhettem meg, ami megváltoztatta a célokról való gondolkodásomat. A saját céljaim leírása és átfogalmazása után, képesnek érzem magam azok megvalósítására. A start vonalról elindultam, és azt is tudom, hogy merre tartok.

Nagyon köszönöm, hogy megmutattad ezt a technikát.  Korábban, főleg a munkahelyi elvárások miatt a célok kitűzése nekem egy szükséges, letudandó, kötelezettség volt, ezért a magán életemben, tudatosan, nem foglalkoztam vele, de a mai online tréning után már értem, más gondolkodásmód szükséges, hogy a vágyaimból megvalósuló célok legyenek. Rövid elméleti alapozás után a gyakorlati részben lépésenként vezettél végig a célállítás folyamatán. Ezen a  kis létszámú csoportos tréningen volt alkalmam többször is kérdezni, megosztani kételyeim és mások gondolatait is hallani. Ez is nagy segítség volt.

Káplár Piroska

A célállítást és elemzést

Kertész Róbert Tibor tartja, aki már több, mint 100 embernek segített online és offline a célállításban, számos sikerét ő is ennek a módszernek köszönheti.

2x Vegán Ironman

Előadó

3 könyv szerzője és kiadója

2014 év Vegetáriánusa

Lépj velünk kapcsolatba!

9 + 12 =