Akció!

76 Vegán Élettörténet 3. rész c. könyv

4 725 Ft

Cikkszám: VEG-book3-2311260341 Kategória:
Mennyiségi kedvezmény már 10 darab vásárlása felett!
Kiadó Magánkiadás
Oldalak száma: 352
Borító PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly 400 gramm
ISBN 9786150191157
Nyelv MAGYAR
Kategória Életmód/Egészség
Kiadás éve 2023
Könyvjelző Ajándék könyvjelzővel rendelkezik
Nyomda Innovariant Nyomdaipari Kft.
Illusztráció FEKETE-FEHÉR RAJZOK
Illusztrátor Dávid Orsolya

" Az emberiségnek itt az ideje, hogy felébredjen és aktívan tegyen a klímaváltozás ellen, mely a kipusztulásunkkal fenyeget. A klímaváltozás elleni harc egyik leghatékonyabb magánszemélyek által képviselhető módja a vegán életmód, mely egy csodálatos élettámogató életviteli forma. Így élni nem csak klímatudatos, de még a személyes boldogságszintünket is fokozza" Dr. Dittrich Ernő - Egyetemi oktató, író, klímavédelmi szakértő

"A harmadik kötetben szereplő inspiráló emberek döntéseinek következménye az lett, hogy kevesebb állatot terhelnek a saját kényelmük érdekében. A lemondásnak tűnő út nem az! Éppen hogy rengeteg új élményt és hasznot hoz mindannyiunk számára. A történetek segíthetnek, hogy elég inspirációt gyűjts, izgalmas, jövőbeni utadhoz. Legyél saját életed vegán főhőse!" Bergovecz László - A Magyar Vegán Egyesület elnöke

Vegán vagy és maratont futsz, erőnléti edzéseket végzel, javul az egészséged, kirobbanó formában vagy, ráadásul véded az állatokat és a bolygót is? Mit jelent vegánnak lenni, milyen az élet vegánként?

Bolygónk és egészségünk védelmének egyik hatékony módja a vegán életmód és a növényi étrend, bármilyen furcsán is hangzik ez az állítás.
Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akik életmódváltással, egészségtudatos gondolkodással és táplálkozással tenni akarnak az állatokért, környezetünk és gyerekeink jövőjéért. Ajánljuk azoknak is, akik még nem mélyedtek bele a terület tanulmányozásába, de kíváncsiak rá, mások hogyan élnek tudatosan és milyen tapasztalatokat szereztek útjuk során.

A 76 megfelelően kiválogatott történet mindegyike előre feltett kérdésekre adott válaszok alapján, kimondottan ebbe a könyvbe lett megírva. A történeteket összegyűjtötte, válogatta és feldolgozta a könyv ötletgazdája, Kertész Róbert Tibor, kétszeres vegán Ironman, előadó, életmódtábor-szervező, aki 2014-ben elnyerte az év vegetáriánusa díjat.

Az első két rész sikere után újabb nagyszerű emberekről olvashat történeteket. Miért és hogyan változtattak? Mit okozott az életükben ez a változás? Milyen utat jártak be? Milyen hatással voltak és vannak a környezetükre? - ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ a könyvből.

A történetek szerzői saját tapasztalataikat írták le ebben a könyvben is. A harmadik kötet is fantasztikus sztorikat, érdekes életutakat tár elénk, és ami a legfontosabb, a vegán életmód és az ahhoz vezető út tapasztalatait osztja meg az olvasókkal.

Egyre fontosabb, hogy képesek legyünk kritikusan gondolkodni, az összefüggéseket megismerve, megértve elemezzünk egy adott témát, és ennek alapján hozzunk döntést.

Használjuk fel mások tapasztalatait, saját életmódváltásunkhoz, élvezzük a könyvet, és nyissunk egy új életmód felé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„76 Vegán Élettörténet 3. rész c. könyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =