Életmódváltó tanfolyam – 4 hetes

76 000 Ft

Cikkszám: tanfolyam-4-hetes-intenziv-2024041201 Kategória:

Az egészséges életmód kialakítása 4 hetes online tanfolyam!

2024. június 10. - július 7.

Úgy érzed hatalmas kihívás az egészséges életmód kialakítása? Fontos az időbeosztás, a testmozgás, a pozitív gondolkodás és a reális célok kitűzése. Együtt ezeken dolgozunk! Érj el tartós sikert, hogy büszke, boldog és egészséges legyél! Bővebb információ: www.veganironman.hu

Tudtad, hogy az egészséges életmódnak sok eleme van, és nem a végletekről vagy csak a növényi táplálkozásról és mozgásról szólÚjra nekifutnál és szeretnéd végre látni az egészséges és magabiztos önmagadat? Szeretnél valamelyik területen fejlődni? Tudod mi az igazi célod? Segítség kell, mert sok kérdésed van? Ne hagyd, hogy az időhiány vagy a kifogások eltereljék a fókuszt a valós célodról! Az akaraterőd és a hited a siker egyik kulcsa.

Kinek szól a tanfolyam?

Ha elakadtál az életmódváltásban és újra nekifutnál, akkor neked való! Nem számít milyen táplálkozási formát választottál, a cél az, hogy megtaláljuk az igazi célodat. Fejlődsz az időbeosztásban, elűzzük a negatív gondolatokat és sikert érsz el.

A kurzus neked szól, ha elkötelezett, nyitott és lelkes vagy. Az sem baj, ha már próbálkoztál az életmódváltás valamelyik elemével.

Csatlakozz hozzánk és élvezd a támogató közösség erejét, a heti élő zoom találkozókat, a felmerült kérdésekre adott válaszokat és ezek segítségével alakíts ki új és pozitív szokásokat.

Ki a tréner?

Kertész Róbert, villamosmérnök és MBA szakközgazdász, férj és 2 csodálatos lány édesapja. Kétszeres Vegán Ironman, 2014 év vegetáriánusa, életmódtábor szervező, előadó, Flavon gyémánt vezető, és a 76 vegán élettörténetek c. trilógia könyvsorozat megálmodója, szponzora és létrehozója. Életem során rengeteg leckében részesültem, melyekből sokat tanultam. Mások és saját meglátásaim számodra is hasznosak lehetnek.

A TANFOLYAM LEÍRÁSA

A 4 hetes online tanfolyamon megtanulod, hogyan tűzz ki reális és konkrét célokat, hogyan tarthatod fenn a motivációdat, hogy elérd kitűzött céljaidat.

A 4 hetes tanfolyam 4 modulból áll. Minden héten egy zárt facebook csoportban adott napon kerülnek fel az új videók, melyet pár nap múlva követ egy élő zoom találkozó, ahol a felmerült kérdésekre válaszolok, és segítek az elakadásokban is. A modulok és az élő zoom találkozók videói a tanfolyam ideje alatt bármikor visszanézhetőek.

A tanfolyam 4 egyedi munkafüzetet is tartalmaz, melyek a videóval egyidőben kerülnek feltöltésre a facebook csoportba. A munkafüzet segítségével a tanultakat azonnal gyakorlatba ülteted és tapasztalatokat is szerzel.

A facebook csoport hasonló problémával küzdő emberekből áll, így a csoport ereje is támogat abban, hogy kialakítsd a számodra fontos és hatékony új szokásokat is.

A tanfolyam során olyan hatékony módszereket ismersz meg, melyeket bármikor tudsz használni. Megkapod a kezdeti sikerélményt az egészséges életmód tekintetében, de az időbeosztás és a kitartás is a tanfolyam része lesz. Apró lépésekben haladunk, de azokat mélyen megértjük és alkalmazzuk, így meglátod, a 4 hét alatt mégis rengeteget fejlődsz.

Minden héten arra inspirálunk, hogy önbizalmat nyerj az erősségeidből, javuljon az időbeosztásod, a kitartásod és olyan célokat tűzz ki, melyek megfelelnek vágyaidnak és felvillanyoznak téged.

Célod megvalósításához segítséget kapsz, és meg is teszed az első lépéseket. Tapasztalataidat átbeszéljük és egyedi megerősítéseket készítesz, ami támogat a tanfolyam után is.

Hajlandó vagy tenni a jövődért? Nagy szeretettel várunk téged is!

A tanfolyam végén közösen megünnepeljük az elért eredményeket, ahol te is büszke leszel magadra!

További információk: www.veganironman.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Életmódváltó tanfolyam – 4 hetes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + kettő =